18 червня в Україні відзначають День батька та внесок цієї людини у становлення дитини переоцінити неможливо.

Напередодні Дня батька ведучий проєктів СТБ "Холостяк", "Холостячка", "Як ти?", "Україна має талант", "Неймовірна правда про українців" – Григорій Решетник поділився спогадами про рідну людину, а також розповів, за що вдячний своєму татові .

Григорій Решетник із сім'єю, фото з Instagram
Григорій Решетник із сім'єю, фото з Instagram

"Від батька я засвоїв багато життєвих уроків. Один із них: ніколи не опускати руки. Як би складно не було, завжди необхідно знаходити в собі сили піднятися, зібратися і рухатися далі. Внутрішній стрижень повинен залишатися незламним. Також тато на своєму прикладі навчив мене цінувати сім'ю, шанобливо ставитися до дружини та дітей. Саме це мої батьки демонструють уже 40 щасливих років у шлюбі. Я ріс в атмосфері кохання. Пишаюся тим, що в мене такі люблячі батьки та дуже мудрий тато", - розповідає Решетник .

Григорій Решетник з батьком, фото з сімейного архіву Решетників
Григорій Решетник з батьком, фото з сімейного архіву Решетників

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Коли Григорію було років 5, вони з татом ходили за морозивом та молочними коктейлями. Батько знав, як син їх любив, тому купував відразу кілька. Це був їхній маленький секрет. Найголовніша умова – щоб про це не знала мама.

"І хоча мама, напевно, здогадувалася, мені подобалося, що у нас з татом були такі маленькі домовленості та чоловіча солідарність. До речі, таку практику зараз маю з моїми хлопцями. Іноді Крістінка може сварити мене за це, тоді в хід іде чоловіча імпровізація". А як складно втриматися перед усмішкою дітей".

Решетник пишається своїм татом за те, що він для нього є прикладом людини, яка завжди тримає своє слово.

"Хочу подякувати батькові за постійну підтримку в будь-який період мого життя. Коли я вирішив залишити один університет і вступити до іншого, йдучи за своєю мрією, мама і тато мене підтримали. Коли я переїжджав з Миколаєва до Києва, вони також у мене повірили. Вдячний хоч він менше говорить про почуття, ніж мама, я на 100% відчуваю його кохання. Я знаю, що всім своїм серцем він вболіває за мене. Його присутність у моєму житті дуже важлива."

Григорій Решетник з батьками. Фото з сімейного архіву Решетників
Григорій Решетник з батьками. Фото з сімейного архіву Решетників

Нагадаємо, що Григорій Решетник зробив гучну заяву, яка не всім сподобається: "Ми ніколи не втомимося".

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник після "Холостяка" впевнений, що потрібно шукати таланти: "Завтра, післязавтра буде краще".