Відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід, яка здобула бронзу на Олімпійських іграх 2020, після гучної перемоги почала активно розвивати свій профіль у Instagram, де за нею стежить близько 470 тисяч людей.

Дар'я Білодід дуже переживає за рідну країну під час війни і всіляко підтримує український народ, але також не забуває про власну кар'єру. Дівчина регулярно тренується, виступає на змаганнях та завойовує нові медалі.

Дар'я Білодід, фото з Instagram
Дар'я Білодід, фото з Instagram

Цього разу олімпійська чемпіонка показала, як пройшло її тренування у залі. Вона виконувала різні вправи, які на вигляд здаються доовальними виснажливими. Сама Дар'я була дуже зосередженою, а її шкіра спокусливо блищала від поту.

Коментарі Білодід буквально вибухнули від похвали та комліментів. Фанати не поскупилися на приємні слова для спортсменки, а також оцінили її здібності та побажали ще більше перемог.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Краса та гордість України", "Красуня, великих перемог", "Це що за машина?" - написали захоплені користувачі.

Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/
Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/

Раніше ми писали про те, що чарівна чемпіонка Дар'я Білодід розповіла про ранок, коли загинули українці: "Не могла в це повірити до останнього"

Як повідомляв Знай.ua, дзюдоїстку Дар'ю Білодид засудили за короткі шорти, які нічого не приховали: "Війна, а ти гуляєш без трусиків"

Також портал Знай.ua писав, що Дарія Білодід "махнулася" ролями з гімнасткою Владою Нікольченком, засвітивши стрункі ніжки: "Тільки не бий..."