Відома українська співачка Катерина Павленко, солістка колективу Go_A та просто зірка Євробачення розповіла, як і де її застала війна.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету від "Суспiльне:Євробачення", опублікованому на YouTube-каналі.

Війна застала Катерину Павленко вдома, 24 лютого, у її квартирі. Прокинулася вона трохи раніше, за 15 хвилин до перших вибухів. Начебто відчувала, що може статися щось погане. Було дуже голосно, бо мешкає жінка ближче до Борисполя.

Катерина Павленко, фото: скріншот з відео
Катерина Павленко, фото: скріншот з відео

Помічниця Каті була на той момент у Василькові, який також уже обстрілювали, і почала давати поради, що треба робити зараз.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Вона мені сказала: бери теплі речі, документи, спускайся, і відходь подалі від дому, бо летять ракети. Ну, я сиділа під під'їздом, з собою взяла кота, котячий корм, готівку та документи. Сиділа під під'їздом, і взагалі не розуміла, що мені робити, куди йти. П'ять ранку" – згадує артистка.

Катя Павленко, Go_A, фото: Знай.ua
Катя Павленко, Go_A, фото: Знай.ua

Після цього менеджер зателефонував і забрав її на правий берег столиці, оскільки могли підірвати мости. Наступну дві доби вони провели на підземному паркінгу.

До речі, спочатку її мали відвести до Ворзеля, оскільки ніхто не міг припустити, що саме там буде найнебезпечніше. На щастя, якщо так можна сказати, на той момент уже було підірвано міст, і вони не змогли проїхати. Бог уберіг від можливих наслідків.

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_A розповіла про любовні стосунки з Карією на "Євробаченні": "Відчула зв'язок, інших кандидатів немає".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Євробачення" Катя Павленко з Go_A розплакалася через українців в Італії: "Просто намагаюся заглушити".