Війна вплинула на усіх українців та суттєво змінила їх життя. Бідою яка сталася з близькими через дії окупантів поділилися популярна українська співачка, волонтер, яка веде кулінарне шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Про свої переживання співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Даша розповідає що її бабуся проживає у селищі на Дніпропетровщині. Через підрив окупантами Каховської ГЕС у селі її бабусі, як і в десятках міст і селищ нашої країни, немає води, і невідомо коли відновлять її постачання.

Даша Астаф'єва зі свою бабусею. Фото Instagram
Даша Астаф'єва зі своєю бабусею. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Для — тих хто проживає у власному будиночку та має невелике господарство це взагалі катастрофа.

Астаф'єва розповідає що не раз пропонувала бабусі поки не буде води приїхати до неї, та вона не може залишити своє невеличке господарство з тваринками.

Бабуся Даши Астаф'євої. Фото Instagram
Бабуся Даши Астаф'євої. Фото Instagram

"Знаю, кожен, хто буде читати, плакатиме. Як плачу я щодня. Бо не знаю, що відповідати на "Чому не забираєте бабусю". Вона не хоче покидати свою домівку, — говорить Астаф’єва. — З якою гідністю наші люди проходять усі ці випробування. Стільки любові в них до свого місця, яке вони вимушені залишити чи зберігати ціною власного життя. Як вони рятують квіти у вазонах, сусідських котів, світлини з весілля. Вага цього нестерпного болю від цієї катастрофи дорівнює гордості за наших людей. Вони цінують життя. Вони за нього борються. І вони обовʼязково переможуть".

Нагадаємо, ось так голову закрутить: ніжний шашлик на маринаді з ківі за рецептом Даші Астаф'євої.

Раніше повідомлялося, що солодкі форми Даші Астаф'євої змусять українців перечитати потужного українського класика: "Показувати тіло оголеним...".