Ксенія Мішина показала, як Польща нагадує Україну

Враженнями вона поділилася у сторіс в Instagram.

Зірка проекту "Холостячка" після початку повномашстабної війни разом із сином поїхала за кордон. Як вона зізналася, у неї там була робота. Якийсь час вона з Платоном жила в Бельгії і навіть показала кадри нового проєкту.

Ксенія Мішина, кадр з відео
Ксенія Мішина, кадр з відео

Однак зірка потім знову вирушила в дорогу. Після всього вона приїхала до Польщі. Варшава вразила Ксенію. У центрі міста будинки, зелень, прапори України та автодороги нагадали їй Україну. Зірка не втрималася та зняла відео, яке підписала так:

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" У Польщі затишно і за відчуттями дуже нагадає Україну, все ж таки відчувається наше сусідство! Наше хороше, добре сусідство."

Коментар. Фото: скрин  instagram
Коментар. Фото: скрин instagram

Також Мішина зізналася, що після того, як Польща багато в чому допомогла Україні, вона подивилася на неї зовсім інакше, її переповнила енергія вдячності.

Коментар. Фото скрин instagram
Коментар. Фото скрин instagram

Нагадаємо, що Ганна Різатдінова після програшу Ксенії Мішиної згадала, як бігла: "Ми готувалися до...". На жаль, таке повторити не вдасться ще скоро і доводиться задовольнятися фотографіями.

Раніше ми повідомляли, що колишній Ксенії Мішиної Андрій Рибак у ліжку слухає розмови дружини з іншим: "Прокинулися о 5 ранку...". Рибалка тоді відразу вийшов на балкон і побачив, що багато людей з валізами виходили і вантажили все в автомобілі.

Також стало відомо, що Ксенія Мішина потрапила до лікарні через новий проект: "Неможливо стримати сліз". Колишня головна героїня шоу "Холостячка" показала дитячу кімнату у лікарні, де багато іграшок.