У Мережі показали стильний образ Лізи та Гаррі Галкіних

Фотографія з'явилася у Instagram-акаунті шанувальників співачки.

Пугачова, Галкін, Вайкуле. Фото: instagram.com/laima_vaikule_official/
Пугачова, Галкін, Вайкуле. Фото: instagram.com/laima_vaikule_official/

Як відомо, через власні політичні погляди Пугачова разом із Максимом Галкіним були змушені виїхати до Ізраїлю. З того часу вони не часто балують фанатів фотографіями Гаррі та Лізи.

Проте фанати занудьгували за дітьми зіркової пари та показали у мережі їхні фото, коли вони ще жили у своєму замку. Фото вони підписали:

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"На стилі. Як вам образ? "

На фотографії Гаррі в стильній чорній короткій куртці, прикрашеній в рокерському стилі. Хлопчик постановки на сходах теж відповідно до вбрання.

Максим Галкін з дітьми Лізою та Гаррі, фото: Instagram
Максим Галкін з дітьми Лізою та Гаррі, фото: Instagram

Ліза не відстає від брата. Вона одягла косуху, чорну спідницю та чорне взуття. Позує на сходах замку теж відповідно до образу.

Під фото шанувальники оцінили стильні образи зіркових дітей. У коментарях вони написали, що мають гордий стиль, а головне, щоб було зручно:

"Вони чудові, але коли ж вони так виросли! Мені дуже подобається стиль і вашим прекрасним дітям дуже подобається! Будьте здорові та щасливі!"

"❤️Мені подобається ❤️❤️❤️Гордий стиль, так під цю ❤️❤️❤️акуратну інтелігентність і лягає."

" Класно!!!! Аби було зручно!!!!👏"

Нагадаємо, що Максим Галкін хоче повернутися за кривавим карбованцем? Актор збирається позбутися статусу іноагенту на росії.

Раніше ми повідомляли, що Максим Галкін кинув Пугачову і поїхав до Парижа: " Відриваємося на повну".