Музиканти із групи Junket, яких затримали в Одесі співробітники військкомату, вже у 59-й бригаді.

Про це вони самі повідомили у соцмережі.

@59_ompbr Культурний десант! Слава Україні! — написали музики.

У терцентрі комплектування музик не попередили, на який термін вони відбувають та коли зможуть повернутися додому. Музиканти лише можуть припускати, що грати на передовій вони будуть до закінчення війни.

Музиканти гурту Junket. Фото: Instagram
Музиканти гурту Junket. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, київські музиканти гурту Junket вирушили до Одеси з благодійним концертом, але виступити не вдалося. Представники ТЦК забрали двох учасників прямо на вокзалі та практично одразу відправили до військової частини. Про це стало відомо від учасника гурту, який має офіційну відстрочку, та його не забрали до військомату.

Музиканти гурту Junket. Фото: Instagram
Музиканти гурту Junket. Фото: Instagram

Гурт Junket хотів виступити в Одесі з благодійним концертом і частину коштів передати на потреби ЗСУ. Проте вже на вокзалі їх зустріли поліцейські та представники ТЦК, який без особливих уточнень "упакували" двох учасників групи. У них забрали телефони та направили на медкомісію.

Нагадаємо, ми писали, приїхали грати благодійний концерт, поїхали у військомат: в Одесі запакували музикантів, повезли відразу у десант.

Як повідомляв "Знай.ua" повістка на блокпосту: кому можна оскаржити.

Також "Знай.ua" інформував, Наталія Могилевська показала себе без макіяжу - все через війну.