Українська співачка Санта Дімопулос нещодавно з'явилася у соціальній мережі Instagram, щоб продемонструвати знімки з відпочинку на узбережжі Середземного моря у Монте-Карло.

Вільний час вона насолоджувалась сонячною погодою на пляжі та вирішила поділитися цим моментом зі своїми фанатами.

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

На одній із фотографій мокра Санта постала у брендовому міні-бікіні, позуючи під прохолодним літнім душем на тлі гірського краєвиду.

Інша фотографія демонструє її стрункі ніжки та пружний прес на пірсі. Фотографії, де співачка показує свою пляжну фігуру, викликали захоплення її шанувальників, що, власне, підтверджують коментарі під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

"Чому Монако? Кам'яні джунглі несмачно з космічними цінами", "Жінка вогонь", "Просто шикарна жінка Санта. Основний інстинкт від гарної леді", - пишуть користувачі в коментарях.

Відпочинок на пляжі для Санти Дімопулос - це не тільки можливість розслабитися і насолодитися морським бризом, але й можливістю показати свою красу і стиль, навіть незважаючи на повномасштабну війну, яку жінка переживає в основному поза Україною.

Нагадаємо, зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос розкрила головні секрети для схуднення: "З чого потрібно почати..."

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Джеджула перестав спілкуватися з 14-річним сином через політику і одразу виправився: "Нагадую йому про війну"

Знай.uа писав, красуня з "Фабрики зірок" Санта Дімопулос розставила ноги і їй аж врізалося: "Чудочка розпусти"