Кім Кардаш'ян, американська знаменитість, здивувала мільйони шанувальників своєю неперевершеною "скромністю" у спальні.

Реаліті-зірка, що спочатку стала популярною завдяки своєму інтимному відео з Реєм Джей у 2003 році, зізналася, що вона вважає найкращим не включати світло під час статевих стосунків.

Кім Кардаш'ян: скрін з відео
Кім Кардаш'ян: скрін з відео

Згідно з інформацією Page Six, 42-річна Кім розповіла про якусь сором'язливість у спальні під час одного з епізодів шоу "Кардаш'ян" на вечері зі Скоттом Дисіком.

Під час обговорення відносин співачки Шер із музичним керівником Олександром Едвардсом, значно молодшою ​​за неї на 40 років, Кім поділилася своїми думками з приводу відключення світла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Скотт Дисік, 40-річний учасник шоу та колишній партнер Кардаш'ян, відповів: "Можливо, вона просто почувається безпечно або їй подобається вимкнене світло" .

На що Кім, з широкою посмішкою, відповіла: "У мене майже завжди вимкнене світло!"

Кім Кардаш'ян на сходах, кадри з відео
Кім Кардаш'ян на сходах, кадри з відео

Звички та пристрасті в інтимному житті – це особиста справа кожної людини, і Кім Кардаш'ян своїм висловом нагадала нам про різноманітність індивідуальних підходів. Однак незрозуміло, чому їй так комфортно... що такого може "грати" проти неї у ліжку, під час "контакту" при світлі.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер з легкістю викреслила Тревіса Скотта і закрутила із зіркою "Дюни" Тімоті Шаламе: "З січня"

Як повідомляв "Знай.uа", Кім Кардаш'ян не змогла піднятися сходами через пишну попу: наряд Dolce&Gabbana тріщав по швах

Знай.uа писав, у загоні Шакіри та Майлі Сайрус поповнення: зірка "Трансформерів" Меган Фокс упіймали свого нареченого на зраді