Відомий український телеведучий Григорій Решетник вирішив висловитися щодо війни в Україні.

Зокрема, йшлося про людей, які продовжують жити, і шукають оптимізм навіть у такий складний час. Саме цій темі він присвятив ролик, який опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

Григорій Решетнік, фото: Instagram
Григорій Решетнік, фото: Instagram

Без позитивних емоцій людина довго не зможе прожити, тому навіть під час війни потрібно намагатися радіти тому, що у вас є. Саме за це зараз і борються Збройні сили України на полі бою.

"Ми повинні налаштовуватися на оптимізм. Ми повинні шукати речі, які нас надихають, і займатися тими речами, які виходять у нас найкраще", - каже Григорій Решетник.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Однак, як він сам зазначив далі, це зовсім не означає, що всі забули про війну та розслабилися. Усі пам'ятають ці кошмарні події, що відбуваються в Україні.

Наслідки підриву Каховської ГЕС росіянами, фото із соцмереж
Наслідки підриву Каховської ГЕС росіянами, фото із соцмереж

Кожен українець зараз має направити свої сили на допомогу українським воїнам, а також людям, які опинилися у скрутному становищі. Але і про своє життя забувати не варто. Україна обов'язково знову стане вільною і це лише питання часу.

"Ми ніколи не втомимося, і ніколи не проґавимо руки. Тому що Україна вільна і незалежна. Не дочекаєтесь" - підсумував Григорій Решетник.

Нагадаємо, що Григорій Решетник після "Холостяка" впевнений, що потрібно шукати таланти: "Завтра, післязавтра буде краще".

Раніше ми повідомляли, що один із шоу "Холостяк" Гриша Решетник через війну зізнався, що готовий: "Сьогодні немає вірних рішень".