Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та українська блогерка Даша Квіткова перетворилася на "Барбі" та влаштувала шанувальникам справжній "урок" анатомії. Відвертими кадрами вона поділилася у соціальній мережі instagram.

Даша Квіткова активно веде свою сторінку в соцмережах та постійно радує шанувальників новим контентом. Вона демонструє нові образи, показує, як проводить вільний час, а часом і ділиться секретами краси.

Даша Квіткова. Фото: скрін youtube
Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

Так цього разу Даша Квіткова вирішила вразити досить пікантними кадрами з фотосесії, на яких постала в образі "Барбі". Блогерка позує у відвертому топі у формі бантика, а також коротенькій спідничці та колготах-сіточці. Усі елементи одягу виконані у рожевому кольорі.

"Barbie girl", - лаконічно підписала фото знаменитість.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто пожартував, що Даша Квіткова влаштувала для них справжній урок анатомії і додали, що образ явно "для дорослих".

"Це якась барбі для дорослих", "По твоєму тілу можна вивчити анатомію", "Мені здається, чи Ви трохи набрали у вазі? Дуже хороша", "Якщо чесно, хочеться більш природних фото, а не завжди одноманітних фотосесій, де дупа напоказ, знудило", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Микита Добринін після розлучення з Квітковою "переключився" на іншу Дашу з апетитними формами: "Вогонь".

Також наш портал інформував, солодкі форми Даші Астаф'євої змусять українців перечитати потужного українського класика: "Показувати тіло оголеним..."

Крім того, ми писали, Анну Трінчер накрила істерика після того, як за Волошина взялася поліція: "Витягують, б'ють об підлогу".