Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку акаунту в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей.

Слава Камінська розмістила новий пост, який викликав бурю емоцій в українців, переважно гнівну. Все через те, що співачка спробувала закрити роти всім недоброзичливцям, які "наважилися" висловити їй свою особисту думку.

"Шановні, якщо вам щось не подобається, або вас щось тригерить, будь ласка 🙏🏼 тримайте свою думку при собі 🙏🏼 Мені не обов'язково його знати, та й вас ніхто не питав! Дякую", - написала Камінська.

Скріншот із Instagram, Слава Камінська
Скріншот із Instagram, Слава Камінська

Така реакція зірки у відповідь була на масове засудження через її мовчання про катастрофу на Каховській ГЕС. Поки херсонці боролися за власні життя, а їхні будинки йшли під воду, Слава обговорювала стиль європейців.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Байдужість і грубість артистки вразили користувачів мережі, тому вони не приховували своєї зневаги в коментарях.

"Невиховане, недалеке створіння, яке хоч чимось хоче привернути до себе увагу. Як не пластикою фізіономії, матами, то іншою дурнею", "Чому ви не пишете про трагедію, чи для вас не важливо, ви рвете всі стосунки з вашою країною? У вас ні сторіч нічого. Це називається моя хата з краю", - написали в коментарях.

Коментарі - instagram.com/babaslavka/
Коментарі - instagram.com/babaslavka/

Камінську навіть відверто ображали, але вона жалила у відповідь і кидала дивні пред'яви про те, що до неї звертаються з помилками і російською, хоча свій пост співачка теж написала ворожою мовою.

Коментарі - instagram.com/babaslavka/
Коментарі - instagram.com/babaslavka/

Нагадаємо, Славу Камінську "закидали камінням" за експерименти її 7-річної доньки: "Чи не рано псувати себе?"

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська без зайвої скромності відстовбурчила п'яту точку і переполошила чоловіків: "Яка я піз**та"