Ксенія Мішина працювала у Бельгії над своїм черговим проєктом на самому початку війни. І це було їй на руку, адже була можливість виїхати з України, бола тут було небезпечно.

Одного разу зірка серіалу "Кріпосна" поділилася з передплатниками першими кадрами у сторіс Instagram.

Ксенія Мішина, фото: Знай.uа
Ксенія Мішина, фото: Знай.uа

Як відомо, Ксенія Мішина не лише через війну вирушила за кордон до Бельгії разом із сином. Їй запропонували нову роботу. Про свій проєкт вона довго не розповідала, проте нарешті вона показала у соціальній мережі перші кадри.

На першому відео вона їде дорогою на місце де будуть зйомки, а на вулиці і дощ.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Іду на майданчик і чекаю сонця, але...",- підписала відео Ксенія.

Потім вона показала коридор лікарні, де проходили зйомки та написала:

"Сьогодні знімаємо у лікарні. І в ній на окремому поверсі живуть 50 жінок із Волновахи..."

Потім вона показала дитячу кімнату в лікарні, де багато іграшок на відео:

"Дитяча кімната. Неможливо стримати сліз і все ж таки до кінця повірити в те, що в одну мить все змінилося...: з'явилася нова страшна реальність"

Фото: скрін відео

А потім Мішина показала дитячі коляски, а у коментарі до фото вона написала, що понад 75 000 українців ховаються від війни у ​​Бельгії.

Напомним, что Ксенія Мішина схопила за руки молодого хлопця і не витримала: "Ти знаєш, що ти людина".

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина з каблучкою на безіменному пальці зізналася, що вибачила Еллерта: "Весь біль здається нісенітним".