Впливова фітнес-тренер, яка роками ділилася своєю "боротьбою з раком", розповів фанатам, що вона збрехала.

Дівчина, відома як MianBaobao (Бреа Бао), розповідала своїм передплатникам, що три роки тому у неї діагностували рак підшлункової залози на пізній стадії. Останні кілька років вона ділилася відео своїх занять фітнесом, які вона називала "сеансами лікування раку". Багато її постів також містили хештеги, такі як #cancerfightingdaily та інші подібні терміни.

Як повідомляє South China Morning Post, її брехню вперше запідозрили у травні після того, як її колишній чоловік опублікував кілька суперечливих відомостей у соціальних мережах.

MianBaobao (Бреа Бао), фото із соцмереж спортсменки
MianBaobao (Бреа Бао), фото із соцмереж спортсменки

Видання додало, що це включало деталі, які суперечили її дуже потайливим способам лікування.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Кожного разу, коли вона вирушала на лікування, вона наполягала на тому, щоб її сім'я висаджувала її біля входу до лікарні, і наполягала на тому, щоб сходити до лікаря наодинці, - сказав чоловік. - Загальні медичні витрати для всієї родини у 2021 році склали всього 275 доларів, і за останні два роки я жодного разу не бачив ні лікаря, ні підтвердженого діагнозу, ні лікарняних квитанцій".

Вперше розповівши про інцидент, жінка вибачилася перед своїми 11 тисячами передплатників у Instagram.

Перекладений пост MianBaobao говорив: "Усій сім'ї, друзям, фанатам, користувачам мережі, які колись дбали про мене, підтримували мене, підбадьорювали мене, я хочу вибачитися перед усіма присутніми. Я зробила останнє, що мала зробити, я збрехала про те , що маю рак, і обманювала всіх протягом трьох років".

Її колишній чоловік був не єдиним, хто підозрював, що вона сфабрикувала свою історію, люди в Інтернеті відстежили рентгенівські знімки, які вона розміщувала у соціальних мережах, та знайшли оригінальні фотографії в Інтернеті з іншого джерела.

MianBaobao (Бреа Бао), фото із соцмереж спортсменки
MianBaobao (Бреа Бао), фото із соцмереж спортсменки

Нагадаємо, що жінка через роки життя знайшла потаємні двері в будинку: усередині вона знайшла те, що змусило їх переїхати.

Раніше ми повідомляли, що хлопцеві заборонили літати літаком просто через ім'я: у що він вляпався.