Через кілька місяців після появи чуток про роман із Зейном Маліком, Селена Гомес висміювала статус своїх стосунків, сидячи осторонь на футбольному матчі.

Колишню зірку Disney Channel було загорнуто в куртку та шарф з ковдрою на колінах у досить дурному відео у соціальних мережах.

Селена Гомес, кадр з фільму
Селена Гомес, кадр з фільму

"У мене нікого немає! - Кричала співачка на гравців 8 червня в TikTok. - Я просто трохи вимоглива, але я дуже тебе кохатиму".

"Людина, що бореться, лол" , - підписала 30-річна дівчина кадри, на яких один з її друзів сміється на задньому плані.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

@selenagomez

The struggle man lol

♬ original sound - Selena Gomez

Багато передплатників Гомес порівняли її поведінку з поведінкою актора з "Чарівників з Вейверлі Плейс" Алекса Руссо у коментарях.

"Це все ще Алекс Руссо, але на 15 років старше", - написав один із користувачів соціальних мереж, а інший зазначив, що актриса знову у справі.

Пост Гомес став першим разом, коли вона звернулася до свого статусу відносин із того часу, як у березні її пов'язали з 30-річним Маліком.

Джіджі Хадід і Зейн Малік, фото: Instagram
Джіджі Хадід і Зейн Малік, фото: Instagram

Мало того, що пара потрапила до заголовків новин про передбачуване побачення в нью-йоркському ресторані, Гомес повечеряла з колишнім солістом групи One Direction пізніше того ж місяця.

Нагадаємо, що Селена Гомес визнала, що шукає хлопця після розлучення з Джастіном Бібером: Хейлі пішла купувати рожеве поло.

Раніше ми повідомляли, що Селена Гомес після скандалу з Хейлі Бібер зізналася, що брехала: "Мені соромно за те, як вони виглядають".