6 червня 2023 року вся Україна прокинулася з жахом, адже росіяни підірвали Каховську ГЕС та потопили багато населених пунктів.

Конеяно, ця трагедія об'єднала всіх нас: ми несемо допомогу херсонцям, рятуємо тварин та людей у ​​затоплених містах та селах, збираємо гроші... У цей час багато країн просто відмовчуються.

Наприклад, та ж Туреччина, яка нещодавно була в жаху від землетрусів, якій ми відправляли допомогу, рятувальників. І доки весь світ байдуже спостерігає, як нас убивають, ми намагаємося вижити.

Руйнування Каховської ГЕС. Фото: скрін telegram
Руйнування Каховської ГЕС. Фото: скрін telegram

Зірки теж не залишилися осторонь. Наприклад, ведучий тревел-шоу "Світ Навиворіт" Дмитро Комаров особисто вирушив до Херсона, щоб допомагати українцям. Він звик до небезпеки ще від початку війни, коли одним із перших заходив у звільнені від російської окупації міста і бачив усі жахи, які творила армія путіна.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"
Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"

Наразі, він своїми руками рятує жителів Херсона та області. Більше того, не хвалиться цим у соцмережах. А відеодокази його допомоги публікують пересічні українці. Так у TikTok з'явилося відео, як Комаров затаскує літню жінку та її вівчарку в надувний човен.

"Приготуйтеся, ногу ставте надійно, я вас тримаю. І сідайте, сідайте будь ласка... А далі собаку ми разом", - командує Діма, допомагаючи жінці сісти у човні.

Дмитро Комаров допомагає у Херсоні, кадри з відео
Дмитро Комаров допомагає у Херсоні, кадри з відео

Українці не змогли пройти повз такий вчинок Комарова:

"Комаров вже нічого не боїться", "Нехай його випуски весь світ побачить", "Я ніколи в ньому не сумнівалася", "Дімо, ви молодець, що це знімаєте. Вас дивилося і дивиться багато людей по всьому світу", "Димочка, ви золота людина", "Все правильно робить, це потрібно все документувати, щоб мати докази в Гаазі і показувати світові та нащадкам, щоб ніхто не забув"...

Варто зазначити, що Херсон перебуває під регулярним обстрілом росіянам, які побачили в евакуації людей "шанс" вбити якнайбільше українців. І вчинок ведучого "Світ навиворіт" можна вважати за істиною греойським, як і всіх волонтерів, які зараз допомагають Херсону та області.

@go_dziva

Впізнали?😊 #херсон #новакаховка #новакаховкагес #підтоплення #допоможемо #евакуація #притулокдлясобак #евакуаціятварин #гес #порятунок #херсонсегодня

♬ оригінальний звук - go_dziva

Нагадаємо, що Дмитро Комаров "витрусив" із голови ОП Андрія Єрмака інформацію про вступ до НАТО: "Сьогодні вже ніхто не обговорює".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров не може оговтатися після такого горя: "В одну мить знищено".