Український шоумен, телеведучий та комік Євген Кошовий, у інтерв'ю блогеру та телеведучому Славі Дьоміну поділився думками про труднощі виховання старшої доньки Варвари.

Євген розповів про те, що не вважає свою 15-річну доньку мажоркою, однак у неї справді бувають завищені запити.

Варя Кошова, фото: Instagram
Варя Кошова, фото: Instagram

"Але у неї такі трохи запити, іноді буває. У неї немає стопа: "Я хочу, я хочу, я хочу". Я кажу: "Зупинись. Прибираємо" три хочу "одне залишаємо". Це все. Я вважаю це прогресом у наших відносинах, що стосується фінансової складової. Вона розуміє, що зараз заробіток не такий, як був раніше. Були не легкі стосунки. І не тільки зі мною, з мамою теж. Десь протягом двох років. Це перехідний вік", - виправдовується Кошовий.

Дьомін згадав артисту скандал, в який потрапила Варвара.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Донька Кошового під час війни публікувала відео в соціальній мережі Тiktok під російськомовні треки.

Варвара Кошова, фото: Instagram
Варвара Кошова, фото: Instagram

Дівчина тоді досить по-хамськи відреагувала на хейт користувачів і навіть подякувала їм за розкручування її сторінки.

Комік встав на захист доньки та розповів що донька знімала під відео російських музикантів, які підтримують Україну. Та Євген розповів що виховну бесіду з дочкою з цього приводу все ж провів.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Євген також розповів про те, чому донька веде свої соцмережі російською мовою.

"Про це ми теж дуже багато говорили. Впливати на те і стежити за тим, як вона веде соцмережі, це вона повинна сама зрозуміти. Вона прекрасно знає українську мову, в школі вона спілкується українською. Вдома спілкуємося так, як захочемо. Спілкуємося російською, спілкуємося українською", - відповів Євген.

Нагадаємо, "Мова не тисне?": дочка Євгена Кошового розлютила українців російськими піснями в TikTok

Як повідомляв "Знай.ua", любитель ОПЗЖ? У мережі пліткують, як утікач Влад Яма рвався в політику, але в нього нічого не вийшло