Маша Полякова показала свою віртуальну реальність, дуже нудьгує

Старша донька Олі Полякової Маша зробила відповідну публікацію у сторіс Іnstagram.

Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

За словами зіркової мами, Оля разом із дочками через військові дії на самому початку війни змушена була виїхати з України. Її запросила до себе в гості її подруга, яка мешкає у Франції.

Як видно було тоді з фотографій у соціальних мережах, Маша любила відпочинок на морі: сонце, пальми, море. Одна з фотографій із відпочинку дівчини була зроблена перед війною.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Де саме знаходилася Маша – вона ретельно приховувала, проте Оля у програмі "Дорослі дівчатка" сказала, що вона дуже хотіла повернутися додому. Через те, що старша дочка Полякової тоді не могла повернутися, вона розмістила у своєму сторісі публікацію з пропозицією віртуальних екскурсій Києвом.

На фото посилання на сторінку в Інстаграмі, яка називаєтьсяселем .

"а ось і нова добірка фотографій квітучого та ніжного Києва, віртуально гуляємо містом завдяки фото thevillageua від наших читачів", - написано в коментарі до публікації.

На сторінці передплатники розміщують різні фотографії Києва, місця, які вони відвідують. Завдяки цим фото можна здійснити віртуальну екскурсію Києвом, особливо це важливо в ті дні, коли, на жаль, через війну це зробити в реальному часі не у всіх є можливість.

Нагадаємо, що 18-річна дочка Полякової віддалася почуттям із хлопцем у Лондоні: "Таке відчуття, що вагітна".

Раніше ми повідомляли, що хлопець Маші Полякової показав обручку на пальці 18-річної красуні: "Вона сказала Так".