Відомий співак Олександр Ярмак, який виступає під сценічним ім'ям YARMAK, який з перших днів війни боронить свободу нашої Батьківщини у зоні активних бойових дій, вважає що співачка Світлана Лобода, майже ніяк не змінилась з початку війни.

Ярмак. Фото з Instagram
Ярмак. Фото з Instagram

Лобода з 2014 року активно виступала у росії, раділа музичним нагородам у країні-агресорці, повністю ігнорувала війну та лише цієї весни дала інтерв'ю на якому "кається у тому що була не права" Раміні Есхакзай.

Він вважає, що її повернення в Україну та розкаяння, це як вбити людину та відкуплятися.

Світлана Лобода. Фото: Youtube
Світлана Лобода. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Про це Ярмак розповів в ефірі національного інформаційного телемарафону Єдині новини.

"Так, як вона ігнорувала війну всі останні дев'ять років, так само українське суспільство не повинно просто так давати їй дозвіл виступати, співати пісні та пробачати через те, що вона сьогодні відбудовує якісь будинки в Ірпені. Звісно, це добра справа, але вона зробила дуже багато вчинків, які призвели до цієї трагедії. Знаєте, це як вбити людину та відкуплятися. Це дуже легкий шлях для таких людей, як вона", – вважає Ярмак.

Ярмак. Фото з Instagram
Ярмак. Фото з Instagram

Він не бачить, що Лобода якось змінилась з початком війни.

"Я бачив деякі вирізки з інтерв'ю Світлани Лободи. І я не бачу абсолютно змінення свідомості у цієї особи, особливої зміни. Війна – це трагедія. Але як змінилася саме Світлана Лобода та її весь внутрішній світ за весь цей час? Як на мій погляд, ці зміни – мінімальні", – вважає музикант.

Нагадаємо, ми писали, що Світлана Лобода знову потрапила у скандал: збір, про який ніхто не знає