Відома співачка Аліна Гросу регулярно радує шанувальників своєю творчістю та свіжими постами у Instagram, де за нею стежить близько 460 тисяч людей. Крім музики, вона також займається акторською майстерністю та успішно знімається в серіалах.

Незважаючи на війну та навчання за кордоном, Аліна Гросу продовжує випускати нові пісні для своїх слухачів. 2 червня вона презентувала роботу під назвою "Грозами", яка відрізняється від попередніх. Артистка зізналася, що спочатку хотіла випустити цікавий кліп на пісню, але дещо її зупинило.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

"Потім зрозуміла, що зараз не на часі витрачати на це гроші 🙄 пізніше зробимо роботу з історією, як і раніше, але вже на якусь нову пісню, коли це буде більш актуально", - написала вона.

Над випущеним відео, як повідомила Гросу, працювало лише дві людини - вона сама і оператор. Співачка брала участь у виборі локації та навіть власноруч монтувала кліп, знятий на старий айфон.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ось такі зараз часи.. образи, зачіска, мейк - це було також на мені", - додала Аліна.

Шанувальникам дуже сподобалася нова робота зірки, і багатьох навіть захопило, що вона зробила її такою неймовірною, маючи обмежені кошти.

Нагадаємо, Аліна Гросу з відкритим декольте продемонструвала величезні "пагорби": "Блогер так собі"

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу похвалилася зустріччю з голлівудським красенем: після такого про Полянського і не згадаєш

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Гросу відірвалася із зіркою "Званої вечері" і показала, як треба веселитися: "Там із чоловіком познайомилися"