Тіна Кароль одного разу дала незвичайний концерт в одному із храмів Вільнюса

Відео було опубліковано на фан-акаунті у соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль, кадр із кліпу на пісню "Мед"
Тіна Кароль, кадр із кліпу на пісню "Мед"

1 червня відзначався Міжнародний день захисту дітей. З нагоди цього свята Тіна Кароль зустрілася із біженцями з України у Свято-Троїцькому храмі Вільнюса та дала для них незвичайний концерт.

"У Міжнародний день захисту дітей відома українська співачка Тіна Кароль відвідала у Вільнюсі Свято-Троїцький храм, зустрівшись із дітками (переселенцями) з України та всіма бажаючими", - написано у коментарі до відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На зустріч зі співачкою прийшло багато дітей різного віку. Для них співачка виконала свої пісні. А потім вона заспівала разом із дітьми рядки з пісні "Україна – це ти".

У коментарях шанувальники подякували співачці за теплу зустріч, а також зазначили, що не могли втриматися, щоб не підспівувати.

"Неможливо стриматися, хочеться підспівувати", - написано в коментарі
.

Шанувальники відзначили публікацію лайками та зазначили, що це було неймовірно.

Нагадаємо, що Тіна Кароль не витримала і впала на коліна: "Сьогодні плаче щодня". Співачка не змогла залишитися осторонь трагедії, яка досі триває в Україні.

Раніше ми повідомляли, що Тіну Кароль помітили з 68-річним чоловіком, який поряд із нею багато років: навіть не виїхав із України під час війни.

Також стало відомо, що Тіна Кароль вигуляла сукню за 12 тисяч червоною доріжкою: "Хай буде мир на землі".