Київський суд відправив під цілодобовий домашній арешт блогерку та дружину наркодилера Юрія Чернецького Інну Воронову, яка знімала на відео роботу ППО. Втім, це їй не заважає кататися столицею і знімати сторіз. Про це пише telegram-канал Вертикаль.

У травні Інна Воронова потрапила у скандал, виклавши у мережу відео роботи ППО у Києві. Блогерка незабаром записала публічне вибачення, а згодом нею зацікавилася Служба безпеки України. Згодом їй та ще трьом блогерам з такими самими "відзнаками" оголосили про підозру.

Інна Воронова, фото: Instagram
Інна Воронова, фото: Instagram

Вже 2 червня Солом'янський районний суд міста Києва задовольнив клопотання прокурора про обрання для блогерки запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Інна Воронова. Фото: скрін з відео
Інна Воронова. Фото: скрін з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Втім, рішення суду для Інни Воронової, схоже, не є аргументом. Вона катається Києвом і продовжує знімати рекламні ролики.

"І до речі, я знову хочу висловити свою подяку Трухе. У Трухе дуже дорого коштує реклама, а знову в них. Вони дуже дбають про життя моїх дітей, щоб вони не були голодними", - заявила блогерка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, блогерка Воронова радіє обшукам СБУ за публікацію роботи ППО і хоче грошей: "Саме мені рекламу, а не Мішиною".

Також наш портал інформував, столична блогерка просить прибрати "Patriot", щоб виспатися: російські ракети та дрони їй не заважають.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Ігнат пояснив, чи могла блогерка Алхім спровокувати удар по Дніпру.