Відомий зірковий хореограф і суддя шоу "Танці із зірками" Влад Яма, який одразу після початку повномасштабного вторгнення виїхав разом з дружиною та сином до Маямі, розповів підписникам про те, що він повернувся додому.

Про це свідчить світлина, яку він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official/

Яма розмістив знімок, на якому він у студії програми "Твій день з 1+1", за яким можна припустити, що він таки повернувся із Америки до Києва.

Втім жодних деталей стосовно приїзду Яма не розповів, можливо це просто чергова "туга за домом" зіркового хореографа.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Вдома", - лаконічно підписав кадр він.

На фото Яма позував у синьо-жовтій футболці з написом Ukraine.

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Як стверджував сам Влад, у перший же день повномасштабного вторгнення український танцюрист та суддя шоу "Танці з зірками" зібрав валізи і разом із сім'єю перетнув кордон до оголошення військового стану та вирушив до Майамі.

Вечірка. Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official/
Вечірка. Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official/

У Штатах хореограф відвідував численні вечірки, та розповідав підписникам що збирає кошти для наших воїнів. Та українці не повелись на це, тому Яма зіштовхнувся зі шквалом хейту.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Яма на сонечку в Майамі вирішив нагадати про свій патріотизм: "У житньому полі та вишиванці".

Також наш портал інформував, Світлана Лобода збирається дати благодійний концерт, але її завалили хейтом: "Тіматі з Леонтьєвим запрошували?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Полякової зробила "роботу над помилками", щоб уникнути хейту, але не допомогло: "Вночі насниться, сокирою не відмахаєшся".