Відома актриса Ксенія Мішина показала непрості стосунки із сином Платоном за кордоном.

Про них вона розповіла у відео у сторіс в Instagram.

Ксенія Мішина, кадр з відео
Ксенія Мішина, кадр з відео

Через війну зірка разом із сином не могла повернутися до України. Однак, як вона розповідала, роботу за кордоном вона здобула ще до війни. Подробиці проекту зірка не розголошувала.

Відомо, що у квітні минулого року зірка вилетіла разом із Платоном до Бельгії на нову роботу. Син актриси, як і більшість дітей, дуже швидко знайшов собі українських друзів та весело проводить із ними сам. Мішина навіть поділилися у сторіс відео з його розвагами. У підписі до відео вона зазначила, що дуже багато різних людей наразі стали "новими" друзями, рідними душами.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Діти є діти, і Платон іноді вдає, що погано чує маму. Так зірка показала, як непросто їй розмовляти із сином. Чергове відео вона показала біля сторіс.

На ньому Платон у дворі будинку збирається кудись їхати самокатом. Ксенія з вікна гукає: "Тоша, ти куди". Хлопчик відповідає "Я знаю", Ксенія запитує: "Що ти знаєш?" "Що я худий", - відповів Платон. Ось такі непрості стосунки бувають із дітьми.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина з кільцем на безіменному пальці зізналася, що вибачила Еллерта: "Весь біль здається нісенітним".

Раніше ми повідомляли, що "Мова не ср*ка, нехай балака...": Ксенія Мішина порадила українкам послати всіх подалі.

Також стало відомо, що Ксенія Мішина розповіла про несправедливе цькування від українців: "Поки ми не навчимося радіти за інших...".