Російська рок-співачка Земфіра, яка з початку повномасштабного вторгнення Росії, засудила війну і виїхала з країни, спростувала чутки про те, що отримала французьке громадянство.

Про це вона написала на своєму Телеграм канали.

Співачка вирішила виправдатися перед співгромадянами та зізналася, що спонсорує вбивства українців, сплачуючи податки до російської федерації.

Земфіра, фото з Instagram
Земфіра, фото з Instagram

Плітки про громадянство Франції Земфіра назвала "пропагандистським мракобіссям" і образилася за те, що в Росії її вважають "іноагентом".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я - громадянка російської федерації, і ніяких інших громадянств у мене немає і немає. Я вимагаю Мін'юст у суді довести іноземне фінансування мене, якого в мене ніколи в житті не було. Я плачу податки в Російській Федерації, хоча не живу там уже рік". Я люблю мою країну, але ненавиджу державу", – заявила співачка.

Очевидно, що співачка боїться втратити фанатів, що залишилися в Росії, тому вирішила, що такою заявою зможе виправдатися перед ними.

Земфіра, скріншот з відео
Земфіра, скріншот з відео

У коментарях під публікацією велика кількість підписників підтримали поступок Земфіри, та поодинокі коментарі засуджують зраду:
" Сплачувати податки зараз у РФ - це щодня сплачувати ракети українців, що вбивають", " Ваші податки сплачують пропаганду та агресію проти інших держав. Так собі гордість", " А можна не сплачувати податки в Росію, будь ласка 🙏🏼 вони за ці гроші купують ракети, щоб вбивати Українців".

Раніше ми писали, що Земфіра достукалася до росіян, щоб показати звірства російської армії в Україні: "Не стріляйте"

Як повідомляв Знай.ua, Земфіра в Ізраїлі виступила проти війни, але у відвідувачів відібрали на вході українські прапори