Співачка Ірина Федишин разом із дітьми підтримала українських біженців в Італії. Глядачі плакали під час концерту.

Про це вона одного разу повідомила у сторіс в Instagram.

Співачка разом із синами приїхала до монастиря, що знаходиться недалеко від італійського міста Валенсія. У ньому розмістилося 230 біженців з України.

Ірина Федишин. Фото: Instgaram
Ірина Федишин. Фото: Instgaram

Слід зазначити, що через спеку дорога не була непростою, діти від втоми лягли на сидіння машини. Ірина мужньо трималася в дорозі. Чоловік, який привіз їх до монастиря, дуже переживав за долю українців і коли вони під'їхали до воріт, він радісно сказав "Ми це змогли" та уточнив, що люди з України чекають на підтримку, свято, концерт від Ірини.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ірина Федишин виступила перед українцями, які через війну змушені залишатися в Італії. Одна із пісень, яку вона заспівала, "Розстріляна весна", в якій розповідається трагедія розстріляної Бучі.

У коментарях до фото одна з глядачок концерту написала:

Плакати не збиралася, але сльози мимоволі потекли, згадуючи фотографії з Бучі (пісня до цього міста).

Нагадаємо, що Ірина Федишин побачила проблему війни в Україні - потрібно терміново до Зеленського: "За Росію воює армія".

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак знову "прилетіло" до Росії, Ірина Федишин зла не на жарт: "Вона вже не українка. Це просто дно".

Також стало відомо, що сумна Ірина Федишин після загибелі брата поїхала до Португалії: "А ви красуня".