Війна, яку розпочала росія на території суверенної України, породила пекучу ненависть серед населення нашої країни. Хтось докоряє собі за погані думки, а хтось вважає, що так і треба.

До останніх належить і українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг).

Злата Огнєвіч, кадр з кліпу на пісню "Буревіями"
Злата Огнєвіч, кадр з кліпу на пісню "Буревіями"

У розмові з Григорієм Решетником у проєкті "Як ти" від СТБ дівчина розповіла, чого бажає росіянам і поділилася думками про "добрих росіян".

Злата переконана в тому, що до росіян достукатися ніяк не можна і вони ніколи не повірять у протилежне до того, що говорять їм по телевізору. Співачка поділилася історією про листування з дівчиною з росії, яка колись відпочивала у них у Криму. Сама Злата народилася у російському Мурманську, але у 5 років її родина переїхала до Судака.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: Instagram
Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: Instagram

"Коли почалися гарячі дії під Києвом і я записала звернення до росіян. Мені написала дівчина, яка відпочивала у нас із сім'єю. Вона написала "Ти гарна дівчина, але тільки зовні тепер. А всередині ти дуже некрасива, я молитимусь за тебе". Я їй кажу, що я вийшла вранці і нарахувала 21 вибух, це не по телевізору показували, я величезними очима дивилася на обрій, бачила спалахи і вважала. Вона каже "Всі брешуть" "Ми будемо за вас молитися... *б вашу матір. Приїжджайте до нас у Маріуполь, давайте помолимося під обстрілами... Я хочу щоб у них сирени вили нескінченно, 24 години на добу. Вони мертві душею люди", - з надривом прокричала Злата.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч згадала несправедливість Євробачення, в якій замішана росія: "Їх завжди дратує".

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч розповіла про Ані Лорак те, що всі давно підозрювали: "Це такий шок із болем разом".