Українська акторка театру та кіно Анна Кошмал, яка зіграла роль Женьки у серіалі "Свати", активно підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками, та ділиться своїм життя на своїй сторінці Instagram.

Анна Кошмал розповіла, як ледь не стала жертвою двох неадекватних чоловіків, які намагалися "витягнути" її з машини.

Анна Кошмал. Фото: Instagram
Анна Кошмал. Фото: Instagram

У Stories Кошмал показала, як вона відновлюється після жахливого інциденту. Актриса займається йогою та намагається відпустити негативні емоції.

Stories акторки Анни Кошмал. Фото Instagram
Stories акторки Анни Кошмал. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Учора пізно ввечері по дорозі додому на мою машину напали двоє агресивних і неадекватних чоловіків. Кричали, намагалися вибити скло і дістати мене з машини, один з них перекрив мені своїм позашляховиком дорогу, щоб я не змогла проїхати", - розповіла Кошмал.

Stories акторки Анни Кошмал. Фото Instagram
Stories акторки Анни Кошмал. Фото Instagram

На щастя, акторці вдалося врятувати своє життя. Вона змогла втекти від злочинців. Це сталося завдяки тому, що поруч з'явилися інші люди, і у нападники злякалися що у них можуть з'явитися свідки.

"Сказати, що я злякалася - нічого не сказати. Я все ж проїхала, бо з'явилися свідки. Але довго не могла прийти в себе", - зізналася зірка "Сватів".

Невідомо чи звернулась Анна після цього випадку до поліції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Має бути "ідеальною": Анна Кошмал чітко відрізала про стандарти краси.

Також наш портал інформував, що скрізь "Папіка" Дар'я Петрожицька показала нову себе: "Вирішувалась на це багато років".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "У 14 років мене взяли...": зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук зізналася, як це було вперше.