Відомий співак та чоловік Антоніни Матвієнко Арсен Мірзоян залишився у Києві та разом із волонтерами допомагав ЗСУ.

Співак розповів про життя під час війни в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Варто зазначити, що дружина співака Антоніна дуже болісно переживала розлуку та нервувала, адже він допомагає ЗСУ та з волонтерами досить часто буває у місцях бойових дій.

За словами співака, з перших днів війни він вивіз дружину із дітьми на Захід України. Його маленька дочка розуміла, що відбувається і чому треба кудись бігти. Маленька Ніна сказала:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вони нападають з неба.

Сам співак повернувся до Києва і активно допомагав разом із волонтерами української армії – він доставляв машини з-за кордону та гуманітарну допомогу.

Арсен Мірзоян, кадр з інтерв'ю ЖВЛ
Арсен Мірзоян, кадр з інтерв'ю ЖВЛ

Ведучою він розповів, що вже проїхав багато кілометрів із Європи до України. Найбільша відстань, яку він подолав за одну поїздку – понад 2000 кілометрів. У цей непростий час він не залишає гітару і навіть написав пісню, рядки з якої він зачитав ведучий.

Загалом зіркова родина непросто переносить розлуку, проте роблять усе можливе для перемоги.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко ненароком показала інтимний момент Арсена Мірзояна: не встояла й Анжеліка Рудницька.

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян "з'їв" солодку Тоню Матвієнко: від такого апетит навіть у гастритників прокинеться. І такі пригоди бувають у Арсена зі своєю коханою дружиною.

Також ми повідомляли, що воїни ЗСУ зустріли Арсена Мірзояна прямо в Бахмуті, з гітарою в руках: "Словами не пояснити".