Відома зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко зі сцени розповіла, з чим доводиться стикатися простим українцям під час війни.

Уривок зі свого виступу вона розмістила у сторісі Instagram.

Частину свого виступу актриса присвятила непростій роботі волонтерів. Варто зазначити, що їхня робота неоціненна. Вони максимально допомагають тим людям, які постраждали внаслідок війни та ЗСУ. Волонтерити йдуть звичайні українці, як до цього мали мирні професії, їм уперше доводиться стикатися з новими реаліями.

Вікторія Булітко, фото: Знай.ua
Вікторія Булітко, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Багато простих українців наполегливо працюють, щоб доставити допомогу та зібрати кошти на придбання бронежилетів, амуніції та навіть Байракторів для захисників. Багато хто вперше у житі з таким стикається.

"ми дізналися як доставити 4 тонни дитячого харчування одночасно замовляючи Байрактар. Ми взагалі, в принципі, дізналися, що таке Байрактар", - каже Вікторія Булітко

Варто додати, що українські зірки теж приєдналися до волонтерських організацій, зокрема Арсен Мірзоян доставляє з-за кордону машини для армії, Ольга Сумська, Маша Єфросиніна не залишилися осторонь. Оля Полякова, Тіна Кароль та багато інших співаків активно гастролюють із благодійними концертами.

Нагадаємо, що Вікторія Булітко із "Дизель Шоу" показала засекречені кадри підготовки бійців: "Тепер вони кіборги".

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко із "Дизель шоу" розповіла про війну за цукор: "Де ви були ці 8 років?".