Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, опублікувала на своїй сторінці в instagram нове фото із Захуром та дочками.

Камалія активно веде свою сторінку в соціальній мережі та регулярно показує шанувальникам, що відбувається у її творчому та особистому житті. Незважаючи на розлучення з чоловіком, вона регулярно проводить час із ним та дочками.

Камалія, скріншот: YouTube
Камалія, скріншот: YouTube

Так, цього разу Камалія зворушила фанатів знімком, на якому позує разом із Захуром та дівчатками. Колишнє подружжя прийшло підтримати дочок на шкільному концерті. За словами співачки, таке возз'єднання родини сильно їх порадувало.

Камалія і Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія і Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Як же небагато потрібно дітям для щастя… Це коли мама разом з татом прийшли підтримати їх виступ на шкільному концерті. Щастя є", - підписала фото виконавиця.

Реакція шанувальників не забарилася. Деякі висунули версію, що її розлучення із Захуром – фікція.

"Так навіщо було розлучатися? Чи це концерт?", "Як виросли дітки, просто красуні", "Які красиві Ви та Ваші діти, приємно дивитися", "Для дітей у будь-якому віці так потрібна підтримка! Ви чудова родина!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія після розриву із Захуром, засвітилася з іншим пакистанським багатієм: "Шикарні жінки завжди цінуються".

Також наш портал інформував, Камалія несподівано возз'єдналася із Захуром, після заяв про розлучення: "Знову разом".

Крім того, ми писали, Камалія після розлучення не може побачитися з дочками - Захур відвіз до Бельгії: "Все буде добре".