Українська співачка та представниця України на "Євробаченні" Злата Огнєвіч змусила понервувати шанувальників під час свого концерту в місті Біла Церква.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Під час виконання пісні "Зозуля", Злата активно тримала зв'язок із залою та виступ настільки поглинув артистку, що вона втратила пильність, і ледь не отримала травму.

Злата співаючи пісню вирішила підійти ближче до краю сцени, щоб протягнути шанувальникам мікрофон, однак, можливо через світло прожекторів не помітила, як зробила крок у порожнечу.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Співачка на щастя впала з невеликої висоти і не травмувалася.

Після падіння Злата продовжила концерт.

Момент падіння зафільмували та відео з'явилось у TikTok.

Глядачка концерту, якій вдалося зафіксувати момент падіння, підтримала співачку та зазначила у описі до відео, що такий випадок доводить, що Злата співає без використання фонограми.

Злата Огнєвіч. Фото: Youtube
Злата Огнєвіч. Фото: Youtube

Інші шанувальники теє підтримали теплими словами у коментарях співачку: "Також була на цьому концерті 💜 Злата молодчинка) @ZLATA OGNEVICH і добре, що все добре після падіння на сцені, бо я злякалася за неї в той момент 🙏", "А всі ще казали, що це фонграма😏. А це живий виступ🥰🥰🥰", "Загадуйте бажання - зірка впала 🥰"


@rieltor_bila_tserkva

Концерт м.Біла Церква, ще раз доказ того, що @zlata_ognevich співає без фонограми!

♬ оригінальний звук - Любімська Оксана


Нагадаємо, ми писали, що Злата Огнєвіч розповіла про Ані Лорак те, що всі давно підозрювали: "Це такий шок із болем разом".

Також стало відомо, що Злата Огнєвіч вирішила, що ліфчик їй не потрібен - "Холостячка" пішла на користь: "Якщо тремтить, некомфортно".