Українська інфлюенсерка, лідерка думок та бізнесвумен Євгенія Гордієнко була помічена на Каннському фестивалі разом з путіністкою блогеркою Вікторією Бонею.

Євгенія Гордієнко. Фото "Youtube"
Євгенія Гордієнко. Фото кадр "Youtube"

Про це стало відомо з Telegram-каналу "Батальйон "Монако"".

"Українська блогерка Євгенія Гордієнко запалює на Каннському фестивалі з рашисткою Вікторією Бонею, яка відкрито підтримує "спєціальнцю воєную операцію".- зазначається у публікації.

Євгенія Гордієнко. Фото  кадр "Youtube"
Євгенія Гордієнко. Фото кадр "Youtube"

Російська блогерка Вікторія Боня, яка підтримує кровопролитну війну в Україні, опублікувала Instastories, де було видно що українська блогерка Євгенія Гордієнко сидить за одним столом з Вікторією. Російська блогерка звертається до Євгенії фразою ""Всі наші улюблені, всі наші".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Євгенія Гордієнко. Фото кадр "Youtube"
Євгенія Гордієнко. Фото кадр "Youtube"

Такі фрази Вікторії Боні вказують на те, що блогерки мають приятельські стосунки між собою. Здається що вони спілкуються та підтримують зв'язок задовго до Каннського фестивалю.

Минулого року у травні Євгенія на Каннському фестивалі підтримала Україну, вдягнувши образ у патріотичних кольорах: блакитна сукня по фігурі та жовта сумочка яка вдало доповнювала образ.

Цього року українська блогерка поводить себе на фестивалі так, наче війна в Україні закінчилась, а окупантів що прийшли захоплювати наші території начебто і не було.

Нагадаємо, ми писали, що зрадниця Марченко хоче судитися з Зеленським: чого вимагає дружина Медведчука

Як повідомляв "Знай.uа", понад 50 млн на користь агресора: дружина Медведчука Марченко підпільно фінансувала росгвардію та МВС Росії.

Раніше повідомлялося, що три тижні без масованих ударів з боку Росії: військовий оглядач зробив прогноз, кому варто напружитися.