Відомий український артист Андрій Данилко, якого мільйони по всьому світу знають за сценічним образом Вєрки Сердючки, Андрій Данилко виступив у гранд-фіналі Євробачення-2023 з піснею "Dancing Lasha Tumbai".

Вєрка Сердючка, фото: Instagram
Вєрка Сердючка, фото: Instagram

Саме з цією композицією Данилко далекому 2007 році представляв нашу країну на Євробаченні. Тоді пісня викликала неабиякий скандал, через те, що росіянам почулося що він співав "Раша, гудбай".

Вєрка Сердючка, скріншот: YouTube
Вєрка Сердючка, скріншот: YouTube

Цього року артист виконав фрагмент конкурсної композиції під час номера-відкриття 13 травня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Там він все ж заспівав "Раша, гудбай", що обурило росіян.

Звичайно росіяни розізлились через такий вчинок. Вони почали критикувати Вєрку Сердючку та заявляти, що нібито вона таким вчинком просто привертає до себе увагу, адже її творчість зараз нікому окрім українців не потрібна і вона більше ніколи не заробить "тих великих грошей" які вона заробляла у росії.

Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"
Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"

"Андрій зараз знаходиться в жалюгідному становищі. Він прекрасно розуміє, що дорога в Росію йому закрита назавжди. Тих грошей, які він тут заробляв, немає і більше не буде", - заявив у коментарі російській пресі промоутер Сергій Лавров, який називає себе "близьким другом музиканта".

Тим часом Андрій Данилко не реагує на істерику росіян. Натомість він активно дає благодійні концерти, де збирає повні зали. Наразі Вєрка Сердючка виступає у країнах Європи. Також в артиста запланований тур містами США та Канади.

Нагадаємо, що попелюшка на Євробаченні 2023: Верка Сердючка загубила туфлі під час виступу

Раніше ми повідомляли, що росіянин Панін злився з Вєркою Сердючкою взасос на сцені: пропагандисти тріумфують.

Також, "Роблять з мене хворого": Андрій Данилко розповів чому його ненавидить російська пропаганда