Відома українська виконавиця, 53-річна Ірина Білик періодично викладає будь-які публікації у соціальній мережі Instagram.

Там за її життям стежать понад 370 тисяч людей. Але зараз вона дала інтерв'ю поза цією платформою, на Youtube-каналі проекту ЖВЛ, під час якого розповіла багато всього цікавого. Особливо про колишнього чоловіка.

Ірина Білик, фото: Знай.ua
Ірина Білик, фото: Знай.ua

Жінка зізналася у своїх почуттях до 51-річного українського шоумена Дмитра Коляденка. Вона вирішила не приховувати того, що вони кохають один одного після стільки років життя окремо.

"Багато людей дуже цікавить, чи разом ми з Дмитром? Чи спимо ми разом, чи їмо разом? Людям дуже потрібна, особливо зараз, казка. Так, ми любимо один одного", – відповіла Ірина Білик.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І при цьому відповіла всього на одне запитання, промовчавши щодо можливої ​​інтимної близькості та серйозності їхніх стосунків. Ірина не уточнила, чи проживають вони разом зараз, проте вона зазначила, що вони інколи спільно снідають.

Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

"Чи спимо ми разом? Ми вам не розповімо", - додала вона.

А потім зазначила, що вони разом їдять... іноді снідають, що може натякати на те, що вони прокидаються в одному ліжку. Крім цього, у них виходить часто бачитися, на спільних концертах, ніби Дмитро Коляденко вже прописано у райдері співачки.

Нагадаємо, Діма Коляденко зізнався у почуттях переможниці "Битви екстрасенсів": "Яно, доля звела нас..."

Як повідомляв "Знай.uа", Ірина Білик не стрималася і замість Коляденка взялася за військових та лікарів: "Ми з вами з одного тесту"

Знай.ua писав, "Звужено бути разом": Ірина Білик та Діма Коляденко розтопили серця українців