Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина пояснила, чому не можна мовчати про те, що російські окупанти роблять на території України.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Мішина розповіла, що українці вже кілька місяців живуть із нестерпною жорстокістю, яка охопила Україну.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Актриса впевнена, щоб ця жорстокість не поширювалася далі людям, не можна мовчати ні в Україні, ні за кордоном.

"Ми побачили Бучу та багато інших трагедій постфактум, а зараз в онлайн режимі з жахом спостерігали за повільною болісною смертю наших неймовірних воїнів "Азова" в Маріуполі. Це жорстоке, нелюдське знищення насамперед людей. Людей, а відтак нації. Геноцид, який колись вразив світ у сорокових роках, геноцид, який здавався неможливим. Сьогодні ми не повинні ні на секунду забувати! Ми повинні кричати про це!", - зазначила Мішина.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ксенія Мішина впевнена, що саме люди зможуть змусити весь світ звернути увагу на трагедію та ще більше допомагати українцям, щоби подібна трагедія не сталася ще в якомусь із куточків Європи.

Скріншот допису Ксенії Мішиної
Скріншот допису Ксенії Мішиної

Нагадаємо, що українки Воронова та Мішина в ніч атаки на Київ зняли ППО: усі піднесли ворогові "на блюдечку".

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина порадила українкам послати всіх подалі.