Чудова Катя Павленко була одним із українських артистів, хто виступив у фіналі вокального конкурсу "Євробачення-2023".

Вона у складі групи Go_A виконала уривок зі своєї конкурсної пісні "Шум" у новій обробці. Звичайно ж, не могла Катя не розповісти про своїх улюбленців на вокальному конкурсі. У топах у вокалістки виявився всіма коханий Карія (Käärijä) із Фінляндії. Його пісня Cha Cha Cha вже багато днів не виходить у багатьох із голови.

Журналістка Ганна Тульєва розпитала Катю про її ставлення до Карії. Дівчина зазначила, що фіна часто поранюють із нею і навіть на фіналі вони були у схожому одязі – зелених накидках.

"Я просто його фанатка. Тому завжди ходжу в зеленому. Я була його фанаткою ще до того, як це стало мейнстримом. Ще 2021 року я відчула енергію, відчула зв'язок із космосом, який сказав мені: "Катерино, ти маєш бути в зеленому , тому що в майбутньому ти зустрінеш принца в зеленому і ви разом об'єднаєтесь у коридорах Євробачення".", - відповіла солістка Go_A.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фан-арт на Катю Павленко та Карію
Фан-арт на Катю Павленко та Карію

Ганна Тульєва вирішила запитати, чи можна шанувальникам офіційно "шиперити" (уявляти, що пара в романтичних відносинах) артистів.

"В принципі, інших кандидатів цього року я не бачу. Тому мені здається, що фін - це ідеальний варіант", - сказала Катя Павленко.

Нагадаємо, що зірка "Євробачення" Катя Павленко з Go_A розплакалася через українців в Італії: "Просто намагаюся заглушити".

Раніше ми повідомляли, що Катю Павленко з Go_A нарешті застали в обіймах симпатичного чоловіка: "Щастя є. Я його обміняла".