Російський репер, музикант, співак і композитор Іван Алексєєв, який виступає під псевдонімом Noize MC, який засудив російську агресію з початку повномасштабного вторгнення, нещодавно дуже епічно пожартував про смерть російського диктатора путіна на одному зі своїх концертів.

Іван Алексєєв. Фото з відкритих джерел
Іван Алексєєв. Фото з відкритих джерел

Зі сцени музикант звернувся до глядачів і сказав:

"Під час виконання наступної пісні потрібно обов'язково загадати бажання. Тільки нікому його не розповідайте, а то не здохне".

Після цих слів зал буквально "вибухнув" оплесками. Усі підтримали думку музиканта, що головне бажання для всіх нас зараз – це смерть путіна, через яку загинули тисячі мирних українців і через яку наша країна перебуває під обстрілом щодня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Иван Алексеев. Фото Instagram
Іван Алексєєв. Фото Instagram

Іван разом із сім'єю виїхав з Росії на початку повномасштабного вторгнення.

Артист має чітку політичну позицію та засуджує вбивства та інші звірства, які чинить росія на території нашої держави.

Іван Алексєєв. Фото Instagram
Іван Алексєєв. Фото Instagram

Коли з Білгорода летіли ракети, я знав, що вони повернуться. Сьогодні, на жаль, це сталося. Моє улюблене рідне місто обстріляли. Що я відчуваю з цього приводу? , коли я дізнавався новини про Ірпена, Буча. Війна - огидна. Це жахливо. У неї нелюдське обличчя. І вона повинна бути закінчена. Вона, чорт забирай, повинна була закінчитися не розпочавшись", - говорив репер влітку минулого року.

Нагадаємо, ми раніше писали Влад Шевченко з "Ліги Сміху" розсмішив заплаканим путіним, якому українці виявилися не по зубах: "Що з е**лом?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", крутить роман з одруженим і тоне в боргах: злита скандальна правда про Ані Лорак та її життя в Росії

Також "Знай.ua" писав , що на концерті російського репера Noize MC за український прапор укладали обличчям у підлогу.