Дружину відомого українського артиста Віктора Павліка, блогерку Катерину Репяхову запідозрили у другій вагітності. Про це свідчить реакція шанувальників на одну з публікацій дівчини у соціальній мережі instagram.

Катя Репяхова активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно показує українцям моменти з особистого життя, ділиться порадами та розчулює кадрами з коханим чоловіком та сином.

Репяхова та Павлік, фото з Instagram
Репяхова та Павлік, фото з Instagram

Так, цього разу Катя Репяхова вирішила розчулити дуже теплим роликом, на якому зняла теплу весняну прогулянку в компанії Віктора Павліка та їхнього маленького сина Михайла.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Музикант виглядав вкрай щасливим, обіймаючи молоду дружину та дитину. Деякі шанувальники зазначили, що емоції артиста можна зіставити з радістю чоловіка, якому кохана жінка повідомила про вагітність.

"Таке відчуття немов ви розповіли чоловікові, що чекаєте на другого 🐣", "Ви вагітна?", "Ви мені подобаєтеся як сім'я. Мій чоловік теж старший за мене і ми показуємо свої стосунки) круто що ви це теж показуєте і подобається спостерігати за вами", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Павлік набрався хоробрості і зробив це наших військових та всіх українців: "Вже їду до Львова".

Також наш портал інформував, що Катя Репяхова після операції на носі зважилася на ще один експеримент: "Поки молода..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "У 14 років мене взяли...": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук зізналася, як це було вперше.