Українські зірки часто влаштовують іменні конкурси, навіть під час війни. Так, "естафету" прийняла співачка Настя Каменських. Вона анонсувала благодійний розіграш автомобіля Infiniti та нового IPhone.

Як це буває зазвичай, Каменських висунула умови для участі у конкурсі. За підписку на певних людей, вона подарує автомобіль та IPhone, а потім відправить 100 тисяч гривень на машину для Нацгвардії, батальйону "Азов". Така ініціатива викликала масу невдоволення в українців.

Скріншот із Instagram, Настя Каменських
Скріншот із Instagram, Настя Каменських

Каменських звинуватили у піарі під час війни, адже за рахунок іменного конкурсу вона та інші організатори обзаведуться новими підписникам. Багато хто поставив логічне питання - чому б не відправити автомобіль чи пожертву українським бійцям без проведення розіграшу.

Більш того, за підрахунками активіста Сергія Стерненка, на кошти з конкурсу можна було б придбати орієнтовно від 5 до 8 пікапів для армії. Він також гнівно відреагував на ідею Насті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Коли артистка зіткнулася з таким неймовірним хейтом, вона видалила пост із конкурсом і більше про нього не згадувала. Проте українці все пам'ятають, а скріншоти не згорають.

"Піар на війні - це низько", "У якій реальності ви знаходитесь?", "Яка ганьба і тупий хайп", - написали в коментарях.

Скріншот із Instagram, Настя Каменських
Скріншот із Instagram, Настя Каменських

Скріншот із Instagram, Настя Каменських
Скріншот із Instagram, Настя Каменських

Нагадаємо, Настя Каменських пообіцяла ніколи не кидати Потапа, але українці сподіваються на розлучення: "Цю гидоту залишили"

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських зруйнувала міфи про "проблеми" з Потапом - докази на обличчя: "Щодня..."