Відома українська модель та експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова повідомила шанувальникам дуже радісну новину. Вона вдруге стане мамою.

Про це Костромічова розповіла у своєму Instagram з нагоди міжнародного Дня матері 14 травня. Вона також опублікувала фото, на якому позує у світлій сукні, яка відкриває вже дуже великий животик. Його модель ніжно обійняла руками.

"Ми благословенні другою дитиною. Щасливого Дня матері! Я зроблю все, щоб ти народився у кращому світі", - підписала фото знаменитість.

Скріншот із Instagram, Алла Костромічева
Скріншот із Instagram, Алла Костромічева

Модель встигли привітати численні фанати та українські зірки. Зокрема, Ірина Сопонару, MamaRika, Lida Lee, Володимир Остапчук та дружина Анатоліча.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що Алла Костромічева вже виховує семирічного сина Сальваторе від чоловіка, бізнесмена Джейсона Капоне. Він старший за неї на дев'ять років. Модель почали підозрювати у цікавому становищі ще до публікації фото. З минулого року вона перестала розміщувати нові знімки, а на останньому вже було видно невеликий живіт.

Раніше ми писали про те, що Хайді Клум обскакала Аллу Костромичову і в 49 років здалася без одягу: "Нарешті все починається знову"

Як повідомляв Знай.ua, Аллі Костромічевій із "СМПУ" відрізали ногу, але вона знайшла в цьому плюс: "Ти не просто граєш роль"

Також портал Знай.ua писав, що улюблениця Соні Плакідюк Катя Свинарчук забула про війну і хвалиться фото з Парижа: "Не збираюся вибачатися"