Донька відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя. За Машею в соцмережі Instagram слідкує понад 160 тисяч шанувальників.

Маша Полякова неодноразово стикалася з хейтом на свою адресу, але останнім часом намагається зайвий раз не провокувати аудиторію і навіть акцентує на цьому, мовляв, "підстав для невдоволення і пліток не дам". Новий пост яскраве тому підтвердження.

"Без підпису, та ще й без мату, все як любите ❤️" - написала Полякова.

Скріншот із Instagram, Маша Полякова
Скріншот із Instagram, Маша Полякова

Справа в тому, що минулий пост 18-річної Маші викликав бурю емоцій у користувачів мережі якраз через вживання матюків, але тоді за неї заступилася мама. А зараз, щоб не наражати себе на черговий хейт, вона зробила "роботу над помилками".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Проте донька зірки розмістила добірку фотографій, де можна розглянути її фігуру. Вона навмисне вип'ятила попу, вже і без того в обтягуючому вбранні. Це й обговорили у коментарях підписники. Дехто не соромився негативно висловлюватися про зовнішність дівчини, інші навпаки, захоплювалися нею.

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Нагадаємо, Маші Поляковій влаштували "прочуханку" за мати і вульгарність, але мама Оля заступилася: "Люди підете завжди"

Раніше ми писали про те, що Ступка, Сумська, Фреймут, Полякова: хтось із дітей знаменитостей потрапив під шквал хейту під час війни

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна та Оля Полякова вирішили мотивувати ЗСУ на перемогу сукнями та макіяжем: "Не заплакані та зачухані"