Відомий російський шоумен Максим Галкін показав, як відпочиває у Парижі. При цьому подружжя Алли Пугачової поруч із ним немає. Відповідним роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін та Алла Пугачова разом із дітьми проживають в Ізраїлі, куди виїхали після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Шоумен розкритикував дії Кремля, що, ймовірно, і спричинило переїзд сім'ї. Артист часто їде на гастролі і досить рідко бачить дружину та дітей.

Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Максим Галкін вирішив порадувати Гаррі та Лізу та вирушив разом з ними до Парижа. При цьому Алла Пугачова разом із ними не поїхала. Зірковий тато разом з дітьми відвідав Діснейленд і не прогаяв можливості потанцювати разом з ними серед парку розваг.

"Відриваємося на повну", - коментує те, що відбувається дочка шоумена.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Які ви класні!", "Дітки так підросли, нехай будуть щасливі", "Аллочка, Максим, ви справжні! І діти ваші щасливі, це головне! І все у них буде чудово в житті, тому що їхні батьки залишилися ЛЮДЬМИ!" , - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, як "путін" примудряється стежити за ним у Європі: "Не підходьте".

Також наш портал інформував, що Максим Галкін поставив на місце ура-патріотів, які поливали його брудом через підтримку України: "Пам'ятайте, все повертається".

Крім того, ми писали, Алла Пугачова покине Ізраїль із Галкіним через здоров'я: вже вирішено, куди далі.