Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив українців пародією на друга путіна Олександра Лукашенка, який пояснив свою втечу з параду в Кремлі. Відповідний ролик пародист опублікував на своєму youtube-каналі.

На червоній площі традиційно 9 травня пройшов парад "перемогобісся", на який до путіна завітав його друг Олександр Лукашенко. Багато хто помітив, що білоруський диктатор виглядав нездоровим і швидко полетів додому, не залишившись на святковий обід. Така поведінка друга путіна посіяла багато чуток в мережі, зокрема, що він серйозно хворий.

Лукашенко та путін, фото: скріншот з відео
Лукашенко та путін, фото: скріншот з відео

Пародист Юрій Великий вирішив роз'яснити ситуацію. Він показав розмову двох диктаторів після параду перемоги. Олександр Лукашенко розповів кремлівському диктатору, що насправді трапилося, що він навіть не поласував улюбленою картоплею зі святкового столу.

Юрій Великий в образі Лукашенка та путіна. Фото: скрін youtube
Юрій Великий в образі Лукашенка та путіна. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українці залишились у захваті від пародії та навіть почали ділити її на цитати.

"Клас! Дивилася кілька разів! Юрій дякую вам, що ви є! Ви робите наш день!", "Отримав калюжу задоволення і купу вражень", "Кожна фраза - шедевр!!! настрій неймовірний. Ця тема двох шизанутих фюрерів увійде до історії", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Кварталу 95" точно показав істерики Пригожина: "Вам добавки покласти?"

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Великий повеселив офіційну версію Шойгу про БПЛА над Кремлем: "По секрету розсекречу".

Крім того, ми писали, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав істеричний напад путіна після атаки на Кремль: "Валіза вже повна".