Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту "Real O" Світлана Тарабарова має велику аудиторію в соцмережі Instagram і регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

У квітні 2023 року Світлана Тарабарова народила третю дитину. Обличчя дівчинки досі не показують на велику аудиторію, чекаючи на хрещення, судячи з усього. А ось ім'я співачка все ж таки вирішила розкрити, і досить незвичайно.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Під легендарну пісню гурту Бумбокс зірка прогулялася з донькою на вулиці та зняла відео для шанувальників. Ім'я ховалося якраз у тексті виконавця Андрія Хливнюка.

"Поліна, я на колінах", - співається у пісні.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Під публікацією зібралося багато позитивних коментарів. Багато хто здогадувався, що Тарабарова дала саме таке ім'я дитині. Фанати також побажали дівчинці міцного здоров'я, щастя та все в такому дусі.

"Клас, чудове ім'я, пасує", "Нехай росте на радість близьким та рідним", - написали співачці в коментарях.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Раніше ми писали про те, що вагітна Світлана Тарабарова розповіла, як її діти дізналися про поповнення в сім'ї: "Були сльози"

Як повідомляв Знай.ua, вагітна Світлана Тарабарова з "Real O" вип'ятила свого "карапуза" і підбадьорила українців: "Заряджаємось разом"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова зізналася, як важко їй дається третя вагітність і залишається за кадром: "Від токсикозу і..."