Відома українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася кумедним відеороликом того, як одного разу у прямому ефірі готували за рецептом зірки "МастерШеф" Євгена Клопотенка.

Вони вирішили приготувати салат із знаменитим ресторатором Євгеном Клопотенком. Для цього весняного салату потрібні були листочки кульбаби, адже ресторатор переконаний, що їх можна використовувати замість звичної всім руколи. Щоб зібрати все необхідне, вона вирішила до свого саду.

Євген Клопотенко, скріншот: Youtube
Євген Клопотенко, скріншот: Youtube

"Це буде салат із кульбаб, більше того, там є кропива. Ось бачите... Слухайте, а давайте я на шпагаті буду заради кульбаб", - іронічно зазначила Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик, скріншот
Лілія Ребрик, скріншот

Після цього телеведуча все ж таки вирішила спробувати, що назбирала в саду. І справді виявилося, що листочки кульбаб дуже схожі за смаком на руколу.

"Салат з кульбабами і кропивою від Євгена Клопотенка, шпагат, який нагадав про спорт, милі підколки від Толича... все це нехай і на кілька хвилин, і все ж таки повертає до мирного життя... дарує посмішку. І це надзвичайно цінно!", - зазначила Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Лілія Ребрик, скріншот
Лілія Ребрик, скріншот

Нагадаємо, що Лілія Ребрик розповіла про перші "ростки" перемоги України: " Драбини? Ні, пусто підгорт!"

Раніше ми повідомляли, що Лілія Ребрик змусила українців говорити, що біль не приховати: "Переживаємо чорну сторінку нашої історії".

Також стало відомо, що Лілія Ребрик довела навіть Ольгу Сумську, така краса і не снилася: "Так цікаво, що ж сталося".