Виконавиця "Hips Don't Lie", яку нещодавно помітили разом з Томом Крузом на Гран-прі Майамі, приєдналася до легенди Формули-1 Льюїса Хемілтона 10 травня на човновому дні .

46-річну віднедавно незаміжню співачку сфотографували, сідаючи на розкішне судно в Майамі за допомогою руки 37-річного семиразового чемпіона світу.

Пара, як вважають, перетнула в популярній точці знаменитостей Cipriani в центрі Майамі після гонки в неділю ввечері і відтоді знову возз'єдналася.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Гамільтон, до якого приєднався фехтувальник Майлз Чамлі-Уотсон, підібрав Шакіру біля її прибережного особняка вартістю 20 мільйонів доларів. Вона піднялася на борт у бузковому укороченому топі з довгими пензликами, який поєднувала з відповідною спідницею та накидкою.

Тим часом водій "Мерседеса" був одягнений у чорну майку, чорно-білі шорти у клітку та чорні кросівки.

Шакіра, фото: RM/MEGA
Шакіра, фото: RM/MEGA

Виконавиця Waka Waka незаміжня після драматичного розриву з батьком її двох дітей, Жераром Піке. Шакіра оголосила, що розлучається з 36-річним спортсменом у червні 2022 року на тлі повідомлень про те, що він зраджував їй зі своєю тепер дівчиною Кларою Чіа Марті. Згідно зі звітом, автор хітів "Whenever, Wherever" виявила передбачувану зраду Піке, коли помітила, що її запаси джему виснажуються, поки вона була у від'їзді.

Клара Чіа Марті, фото із соцмереж
Клара Чіа Марті, фото із соцмереж

Нагадаємо, що Жерар Піке після приниження у пісні Шакіри "BZRP" підкотив до колишньої Роналда Ірини Шейк.

Раніше ми повідомляли, що коханка Жерара Піке Клара вирішила принизити Шакіру під її пісню: "Бідра не брешуть".