У 17 років досить складно обрати ту професію яка буде не тільки подобатись, а й приносити гарний дохід. У сучасному світі велика рідкість зустріти людину, яка після закінчення коледжу або університету продовжила б працювати за отриманою в університеті освітою.

Чимало українських зірок перед початком своєї кар’єри отримали освіту, яка кардинально відрізняється від діяльності, якою вони зараз заробляють собі на життя.

Віталій Козловський

Український співак Віталій Козловський майже двадцять років займається музикою. Втім, мало хто знає, що за освітою він далеко не співак. У 2002 році Віталій вступив на факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. Однак, в майбутньому він опинився по інший бік цієї професії.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Оля Фреймут

Усім відома телеведуча Оля Фреймут не далеко пішла від Віталія Козловського. Жінка також отримала диплом магістра журналістики у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Деякий час вона працювала в редакції ВВС. Проте не можна сказати, що кар’єра Фреймут не пов’язана із журналістикою, оскільки на проекті “Ревізор” вона була в ролі журналіста.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

Євген Клопотенко

Переможець 5 сезону “МастерШеф” Євген Клопотенко з юних літ обожнював кулінарію. Однак, після закінчення школи хлопець вступив до Київського університету туризму, економіки і права на факультет міжнародних відносин. Свого часу він навіть поїхав до Німеччини на практику, де збагатив свої знання та отримав кулінарний досвід.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram