Російському пропутінському співаку Філіпу Кіркорову цього року не вдалося потрапити на Євробачення. Росію та її сусідню державу білорусь вже другий рік поспіль бойкотують на пісенному конкурсі.

Але Кіркоров вирішив "не впасти лицем у бруд" і пояснити своїм підписникам чому цього року він не приїхав на Євробачення, і він придумав виправдання.

За словами Кіркорова, він "пропускає" Євробачення не просто так, а "у знак солідарності" з РФ.

Однак дивитися конкурс він все одно буде.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Пропускаємо ми Євробачення в черговий раз. Із солідарності з росією. Але будемо дивитися по телевізору. Ніхто не відміняв перегляд", - зітхаючи заявив Кіркоров.

Філіп Кіркоров. Фото з Instagram
Філіп Кіркоров. Фото з Instagram

Минулого року незважаючи на заборону Кіркоров все ж "прослизнув" на Євробачення.

Співак активно цікавиться перебігом конкурсу, дивиться виступи країн-учасниць та поділився з підписниками думкою про те, які країни можуть пройти до фіналу конкурсу.

"Які ваші ставки? Хто, на вашу думку, переможе цього року: Швеція, Фінляндія чи Ізраїль? Ось, на мій погляд, трійка переможців, які цього року будуть боротися за головний приз - кришталевий мікрофон", - заявив співак.

Філіп Кіркоров. Фото з Instagram
Філіп Кіркоров. Фото з Instagram

Путініст вважається фанатом пісенного конкурсу. Він брав у ньому участь ще в 1995 році, тоді Кіркоров зайняв лише 17 місце. Однак після цього він став продюсером і композитором пісень для учасників. Артист брав участь у створенні номерів для співаків з РФ, Білорусі, Швеції, Естонії, Молдови і навіть України. Кіркоров допомагав виступати співачці Ані Лорак, яка зараз мовчить про повномасштабну війну РФ проти нашої країни.

Нагадаємо, що Оля Полякова згадала, як намагалася вийти на Кіркорова, але тепер їй соромно: "Він виявився боягуз, він нарветься"

Як повідомляв "Знай.uа", Орбакайте та Миколаїв стали ізгоями на росії через свої наряди: "Паскуди"

Знай.uа писав, Алла Пугачова розплакалася через Пилипа Кіркорова, заміжжя довело: "Галкін ставиться, як до мами"