Колишню дніпровську блогерку застукали голою в обіймах путінського репера Моргенштерна.

Мова про Лізу Василенко. Це та сама зрадниця, яка говорила "краще здохнути у Москві, ніж в Україні" у інтерв'ю російським ЗМІ. Пишуть, що фото репера та зрадниці зроблене в Дубаї. Вони підтримують путіна та мовчать про війну в Україні.

Також вона є в базі "Миротворця", там їй надано статус "ескортниці".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пристрасні поцілунки з Моргенштерном застукали в ОАЕ. Є інформація, що раніше вони тусувалися в Ізраїлі.

Василенко поводиться так, ніби війни немає. Вона не згадує про воєнні злочини Росії проти українців, а навпаки – знімає ролики під російську попсу та продовжує спілкуватися з "хорошими росіянами".

Ліза Василенко прославилася завдяки ролі Лоліти у серіалі "Школа". 2021 року вона вирішила переїхати до РФ і скаржилася на труднощі. Однак тоді актриса заявляла, що їй "краще здохнути" на території країни-агресора, ніж в Україні.

Нагадаємо, ми писали, що скандально відома зірка серіалу "Школа" Ліза Василенко вимкнула українців: "В твоїй країні війна, а ти позуєш для..."

Як повідомляв "Знай.ua" Аня Сагайдачна з "Кріпосної" розповіла про біль і дивні звуки в голові.

Також "Знай.ua" інформував, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" вперше в житті зважилася на несподіваний експеримент.